Nye anmeldelser af Serpina

Lige her op til udgivelsen af Ulvepige og Månebarn er det skønt at få to meget flotte anmeldelser af Serpina (Klintespind 1). Det er bloggerne Kirsten Bloch fra Læsehest med Fantasy og Karin Hald fra Skrivepulten, der har anmeldt. De glæder sig begge til de næste bøger – og jeg glæder mig mindst lige så meget til at dele Serpinas historie med jer alle sammen.

Kirsten skriver blandt andet:

“”Spændende og magisk fortælling. Sproget er rigtig godt og bogen er ikke til at slippe. Serpinas dilemma mellem at følge sin fars regler eller sit hjerte er godt beskrevet, og man kan ikke undgå at føle med hende. For selvom hun hader at skuffe sin far kan hun heller ikke fornægte sit hjerte da hun for første gang forelsker sig.

Jeg slugte bogen og glæder mig allerede til at læse de to næste bind som begge udkommer 24. maj. Bogen kan varmt anbefales.“” Læs hele anmeldelsen her: Kirstens anmeldelse af Serpina

Og her er et uddrag af Karins anmeldelse:

“”Serpina er en rigtig fantasyfortælling. Dette er ikke den sædvanlige ya fantasy. Der er meget mere fantasy over Serpina, hvilket må siges at være meget forfriskende.””

“”Jeg synes faktisk ikke det gør så meget at historien starter langsomt hvis den så bare ender med at slutte med stor fanfare, som det er tilfældet her. Jeg er især også vild med den udvikling Serpina gennemgår. Jeg er utrolig spændt på hvad hun nu vil gøre. Uden at sige for meget om slutningen, så har vi virkelig med en slutning at gøre, hvor man tænker; Hold da op, hvordan vil forfatteren dog nogensinde kunne skrive sig ud af det sorte dybe hul. Så det ligger jo bare op til en fantastisk 2’er!“” Læs hele anmeldelsen her: Karins anmeldelse af Serpina