Serpina udkommer 6. oktober 2011

Så er der godt nyt om KLINTESPIND. SERPINA udkommer den 6. oktober 2011. Forsiden er færdig og jeg er meget stolt over at vise den frem. Er den ikke flot? SERPINA er første bind i fantasyfortællingen KLINTESPIND. Serien bliver på i alt to bind. Andet bind har fået titlen ULVEPIGE og udkommer i 2012. Bøgerne udkommer på Nyt Nordisk Forslag.

 

Sådan lyder bagsideteksten til SERPINA:

”Den døde lå med ansigtet i det våde græs. En arm stak frem fra et laset, blodvædet skjorteærme. Det var en mand i bukser og støvler og delvist pakket ind i groft klæde. Serpina mærkede efter på hans kind.
– Han er varm endnu.
Hendes fortrolige, edderkoppen Anaja, advarede hende med en hvæsen.
– Lad ham være. Din far bliver vred.
– Han er her jo ikke!
– Lad ham nu være. Du behøver ikke at blande dig i alting, klagede Anaja.
– Jeg ser jo bare efter, hvem det er, indvendte Serpina.
Hun rejste sig og trak sit sværd. Det kunne være en fælde, og hun måtte følge sin fars formaninger, ellers risikerede hun at blive angrebet af Slangen.

I landet Soria er magten delt mellem kong Karan og Klintekongen, Mithram.
Klintekongen hersker med magi og med hjælp fra en hær af døde krigere. Når han og hans døtre rider ud i landet, er det for at hjælpe dem, der er i nød, men ve den, der sætter sig op imod ham. En dag sniger en fremmed sig ind på Klintekongens område. Er han ven eller fjende?

Det bliver den ottende datter, Serpina, der lader sig drage af den fremmede, men snart er alle Klintekongens ni døtre en del af et farligt spil, der bliver helt anderledes skæbnesvangert, end det først ser ud til.”